flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Дніпровський апеляційний суд

У Донецькому апеляційному суді зафіксовано ще чотири випадки захворювання на COVID-19

06 жовтня 2020, 16:07

                                                       До уваги відвідувачів суду!

Станом на 06 жовтня 2020 року у Донецькому апеляційному суді (м. Бахмут) лабораторно підтверджено десять випадків захворювання на COVID-19. З них дев’ять у працівників апарату суду та один у судді.

Наразі працівники апарату та суддя перебувають на самоізоляції у стані, що не потребує госпіталізації. Визначено коло осіб, які могли контактувати із хворими, та запропоновано їм звернутися до лікаря та пройти тестування на виявлення захворювання.  

Керівництво суду посилило заходи для запобігання поширенню захворювання та забезпечення роботи установи. У суді щоденно проводиться дезінфекція усіх поверхонь, вологе прибирання з додаванням дезінфікуючого розчину, всі працівники користуються засобами для дезінфекції рук, дотримуються маскового режиму.

Донецький апеляційний суд продовжує здійснювати правосуддя в умовах пандемії гострої респіраторної хвороби COVID-19, забезпечуючи громадянам доступ до правосуддя.

Просимо з розумінням поставитись до ситуації, утриматися від відвідування суду і скористатися електронними способами звернення та телефонами на сайті.

Бажаємо всім доброго здоров’я!

 

За інформацією пресслужби Донецького апеляційного суду

E-mail: press@dna.court.gov.ua