flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Дніпровський апеляційний суд

У Донецькому апеляційному суді з нагоди Дня юриста відзначили працівників апарату

08 жовтня 2020, 12:25

8 жовтня 2020 року в Донецькому апеляційному суді з нагоди професійного свята – Дня юриста відзначили працівників апарату суду. Нагородження відбулось з урахуванням карантинних обмежень.

За сумлінну та бездоганну працю, досягнення в професійній діяльності, зразкове виконання службових обов’язків та з нагоди Дня юриста грамоти від Державної судової адміністрації України отримали начальник відділу забезпечення діяльності судової палати з розгляду кримінальних справ та справ про адміністративні правопорушення Олена Жердєва і судовий розпорядник відділу служби судових розпорядників Єгор Остапенко.

Радою суддів України почесною грамотою нагороджено начальника відділу управління персоналом Світлану Говорову і грамотою – помічника судді Софію Артамонову за значний вклад у зміцнення авторитету судової влади, високий професіоналізм, особистий внесок у розвиток судової влади, багаторічну сумлінну працю та з нагоди Дня юриста.

     

Верховним Судом оголошено подяку помічнику судді Анні Шевченко за сумлінну та бездоганну працю, досягнення в професійній діяльності, вагомий особистий внесок у забезпечення діяльності суду.

         

Подяки голови Донецького апеляційного суду вручено помічникам суддів Ярославу Гриценку, Олександру Журавльову, Микиті Таранову, Олені Подліпенець, Олені Космачевській, секретарям судового засідання Світлані Грішко, Яні Меркуловій,  Марії Сікорі, провідному спеціалісту Юлії Толстой, судовому розпоряднику Олегу Петрову – за високі досягнення у професійній діяльності, творчій підхід до виконання службових завдань та з нагоди професійного свята – Дня юриста.

         

Водночас лави відділу по взаємодії зі ЗМІ поповнились новим співробітником – Аліною Токар, яка склала присягу державного службовця.

 

За інформацією пресслужби Донецького апеляційного суду

E-mail: press@dna.court.gov.ua