flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Дніпровський апеляційний суд

У Донецькому апеляційному суді в м. Маріуполь зафіксовано два випадки захворювання на COVID-19

15 жовтня 2020, 11:42

                                            Шановні відвідувачі суду!

Станом на 15 жовтня 2020 року у Донецькому апеляційному суді (м. Маріуполь) лабораторно підтверджено два випадки захворювання на COVID-19 у суддів.

Наразі судді та контактні особи перебувають на самоізоляції у стані, що не потребує госпіталізації.  

Керівництво суду посилило заходи для запобігання поширенню захворювання та забезпечення роботи установи. У суді щоденно проводиться дезінфекція усіх поверхонь, вологе прибирання з додаванням дезінфікуючого розчину, всі працівники користуються засобами для дезінфекції рук, дотримуються маскового режиму.

Звертаємо вашу увагу на пункт 4.4 Правил пропуску осіб до адміністративних будівель Донецького апеляційного суду та в'їзду на їх територію транспортних засобів, відповідно до якого заборонений пропуск до будівель суду осіб з ознаками респіраторних захворювань, осіб без вдягнутих засобів індивідуального захисту та осіб, які не є учасниками судових засідань.

Донецький апеляційний суд продовжує здійснювати правосуддя в умовах пандемії гострої респіраторної хвороби COVID-19, забезпечуючи громадянам доступ до правосуддя.

Просимо з розумінням поставитись до ситуації, утриматися від відвідування суду і скористатися електронними способами звернення та телефонами на сайті.

Будьте здорові!

 

За інформацією пресслужби Донецького апеляційного суду

E-mail: press@dna.court.gov.ua