flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Дніпровський апеляційний суд

У Донецькому апеляційному суді зафіксовано ще три випадки захворювання на COVID-19

26 жовтня 2020, 11:39

                                                                  Шановні громадяни!

Станом на 26 жовтня 2020 року у Донецькому апеляційному суді лабораторно підтверджено ще три випадки захворювання на COVID-19, з них два у суддів (м. Бахмут) та один у працівника апарату (м. Маріуполь).

Всього з початку пандемії в суді захворіла 21 особа, з яких 12 вже вилікувались.

Керівництво суду вживає всіх заходів застереження поширенню захворювання та забезпечення роботи установи. У приміщеннях щоденно проводиться дезінфекція усіх поверхонь, вологе прибирання з додаванням дезінфікуючого розчину, всі працівники користуються засобами для дезінфекції рук, дотримуються маскового режиму.

Звертаємо вашу увагу на пункт 4.4 Правил пропуску осіб до адміністративних будівель Донецького апеляційного суду та в'їзду на їх територію транспортних засобів, відповідно до якого заборонений пропуск до будівель суду осіб з ознаками респіраторних захворювань, осіб без вдягнутих засобів індивідуального захисту та осіб, які не є учасниками судових засідань.

За посиланням розміщено всю актуальну інформацію щодо особливого режиму роботи і звернення до суду - Інформація про роботу Донецького апеляційного суду в період карантину.

Донецький апеляційний суд продовжує здійснювати правосуддя в умовах пандемії гострої респіраторної хвороби COVID-19, забезпечуючи громадянам доступ до правосуддя.

Просимо з розумінням поставитись до ситуації, утриматися від відвідування суду і скористатися електронними способами звернення та телефонами на сайті.

Будьте здорові!

 

За інформацією пресслужби Донецького апеляційного суду

E-mail: press@dna.court.gov.ua