flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Дніпровський апеляційний суд

У Донецькому апеляційному суді підтверджено ще один випадок захворювання на COVID-19

27 жовтня 2020, 10:20

                                                           Шановні громадяни!

Станом на 27 жовтня 2020 року у Донецькому апеляційному суді лабораторно підтверджено ще один випадок захворювання на COVID-19 у працівника апарату (м. Маріуполь).

Керівництво суду вживає всіх заходів застереження поширенню захворювання та забезпечення роботи установи. У суді дотримуються карантинних вимог та регулярно проводять дезінфекцію приміщень.

Звертаємо вашу увагу на пункт 4.4 Правил пропуску осіб до адміністративних будівель Донецького апеляційного суду та в'їзду на їх територію транспортних засобів, відповідно до якого заборонений пропуск до будівель суду осіб з ознаками респіраторних захворювань, осіб без вдягнутих засобів індивідуального захисту та осіб, які не є учасниками судових засідань.

За посиланням розміщено всю актуальну інформацію щодо особливого режиму роботи і звернення до суду - Інформація про роботу Донецького апеляційного суду в період карантину.

Донецький апеляційний суд продовжує здійснювати правосуддя в умовах пандемії гострої респіраторної хвороби COVID-19, забезпечуючи громадянам доступ до правосуддя.

Просимо утриматися від відвідування суду і скористатися електронними способами звернення та телефонами на сайті.

Дякуємо за розуміння і будьте здорові!

 

За інформацією пресслужби Донецького апеляційного суду

E-mail: press@dna.court.gov.ua