flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Дніпровський апеляційний суд

Секретар судової палати взяла участь у розробці тренінгу щодо розгляду судами проваджень про кримінальні правопорушення проти безпеки виробництва

27 листопада 2020, 15:45

27 листопада 2020 року секретар судової палати з розгляду кримінальних справ та справ про адміністративні правопорушення (м. Бахмут) Світлана Савкова взяла участь в апробації тренінгу на тему «Особливості розгляду судами проваджень про кримінальні правопорушення проти безпеки виробництва».

Під час навчання розглянуто загальні аспекти правового регулювання кримінальної відповідальності у сфері забезпечення безпеки виробництва, проблемні питання судової практики та практичні аспекти призначення покарання у провадженнях зазначеної категорії.

У ході тренінгу висвітлено питання кваліфікації, розмежування кримінальних правопорушень та кримінальних проступків, сукупність кримінальних правопорушень проти безпеки виробництва. Також приділено увагу використанню та оцінці висновків спеціалістів та експертиз, доказам і доказуванням у кримінальних провадженнях щодо безпеки виробництва, порядку відшкодування шкоди, завданої порушенням правил безпеки виробництва.

 

За інформацією пресслужби Донецького апеляційного суду

E-mail: press@dna.court.gov.ua