flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Дніпровський апеляційний суд

Донецьким апеляційним судом проведено вебінар для суддів місцевих судів

11 грудня 2020, 14:09

11 грудня 2020 року Донецьким апеляційним судом проведено вебінар із суддями місцевих загальних судів північної зони Донецької області з питань належної організації розгляду справ, дотримання процесуальних і розумних строків.

Участь в онлайн-зустрічі взяли заступник голови суду в м. Бахмут Андрій Гапонов, секретарі судових палат Володимир Азевич, Світлана Савкова, голови та судді місцевих судів області.

Секретар судової палати з розгляду цивільних справ Володимир Азевич довів до відома присутніх про причини змін та скасувань Донецьким апеляційним судом судових рішень, ухвалених місцевими судами у цивільних справах в першому півріччі 2020 року.

Секретар судової палати з розгляду кримінальних справ та справ про адміністративні правопорушення Світлана Савкова розповіла про причини змін та скасувань Донецьким апеляційним судом судових рішень, ухвалених місцевими судами у кримінальних справах та провадженнях в першому півріччі 2020 року, та новели законодавства.

Крім цього, учасники обговорили положення Конвенції про захист прав і основоположних свобод та рішення Європейського суду з прав людини, їх застосування на практиці.

 

За інформацією пресслужби Донецького апеляційного суду 

E-mail: press@dna.court.gov.ua