flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Дніпровський апеляційний суд

Працівники апарату суду підвищили кваліфікацію

11 грудня 2020, 15:03

07-11 грудня 2020 року Харківським регіональним відділенням Національної школи суддів України в онлайн-режимі проведено підготовку працівників апаратів судів з метою підвищення рівня кваліфікації.

Участь у навчанні взяли головний спеціаліст відділу документообігу та організаційного забезпечення (канцелярія суду) Євген Смисловський, провідний спеціаліст відділу забезпечення судового процесу судової палати з розгляду цивільних справ (м. Бахмут) Юлія Толстая, провідні спеціалісти відділу забезпечення судового процесу судової палати з розгляду кримінальних справ та справ про адміністративні правопорушення Лариса Краснобриж-Коваленко та Катерина Меляник, провідний спеціаліст відділу правового забезпечення Дмитро Доронін.

 

        

 

Під час курсу слухачі розглянули загальні правила ведення діловодства  в місцевих загальних та апеляційних судах, специфіку роботи зі зверненнями громадян, розкрили практичні аспекти використання в роботі Інструкції з діловодства в місцевих та апеляційних судах України.

У процесі навчання обговорили загальні відомості та особливості використання підсистеми  «Електронний суд» та модулю «Електронний кабінет», питання обміну електронними  документами між судом та учасниками судового процесу, особливості функціонування з автоматизованою системою документообігу суду. 

У рамках підготовки викладачі приділили увагу функціям служби управління персоналом у державному органі, а також статусу старших секретарів та секретарів місцевих та апеляційних судів, висвітлили міжнародні стандарти антикорупційного законодавства та їх запровадження в Україні.

Водночас слухачі закріпили знання з етики спілкування працівників суду з маломобільними групами населення та удосконалили мистецтво правового письма.

За результатами навчання учасники отримали сертифікати Національної школи суддів України.

 

За інформацією пресслужби Донецького апеляційного суду 

E-mail: press@dna.court.gov.ua