flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Дніпровський апеляційний суд

У Донецькому апеляційному суді з нагоди Дня працівників суду відзначили працівників апарату

15 грудня 2020, 11:50

15 грудня 2020 року працівників апарату Донецького апеляційного суду заохотили відзнаками з нагоди професійного свята – Дня працівників суду. Нагородження відбулось з урахуванням карантинних обмежень.

Грамотою Ради суддів України нагороджено головного спеціаліста відділу документообігу та організаційного забезпечення (канцелярія суду) Євгена Смисловського, оголошено подяку помічнику судді Наталі Орловій – за значний вклад у зміцнення авторитету судової влади, високий професіоналізм, особистий внесок у розвиток судової влади, багаторічну сумлінну працю та з нагоди професійного свята – Дня працівників суду.

За сумлінну та бездоганну працю, досягнення в професійній діяльності, активну участь у зміцнені стану організаційного забезпечення діяльності судів та з нагоди Дня працівників суду подяки від Державної судової адміністрації України отримали начальник відділу документообігу та організаційного забезпечення (канцелярія суду) Яна Лопатіна і головний спеціаліст відділу забезпечення судового процесу судової палати з розгляду кримінальних справ та справ про адміністративні правопорушення (м. Маріуполь) Вікторія Акілова.

  

Верховним Судом оголошено подяку помічнику судді Антоніні Зоз – з нагоди Дня працівників суду, за сумлінну та бездоганну працю, досягнення в професійній діяльності, вагомий особистий внесок у забезпечення діяльності суду.

Подяки голови Донецького апеляційного суду вручено помічникам секретарів судових палат у м. Бахмут Євгену Азямову і Олені Демяносовій, помічнику судді Олександру Яворському, головному спеціалісту відділу управління майном Ірині Давшан, головному спеціалісту відділу інформаційних технологій Євгену Медведєву, головному спеціалісту відділу забезпечення судового процесу судової палати з розгляду цивільних справ (м. Маріуполь) Надії Чудіній, провідному спеціалісту відділу забезпечення судового процесу судової палати з розгляду цивільних справ (м. Маріуполь) Юлії Авєркєєвій, секретарю судового засідання відділу забезпечення судового процесу судової палати з розгляду цивільних справ (м. Маріуполь) Галусту Галстяну, архіваріусам сектору архіву відділу документообігу та організаційного забезпечення (канцелярія суду) Марії Фроловій і Олені Батраковій, експедитору відділу документообігу та організаційного забезпечення (канцелярія суду) Олені Ткачовій, прибиральниці службових приміщень відділу управління майном Анні Кумуржі, водію легкових автомобілів відділу управління майном Юрію Сакмі – за сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм та з нагоди професійного свята – Дня працівників суду.

                                                  

Донецька облдержадміністрація Донецької обласної військово-цивільної адміністрації висловила подяки помічнику судді Марії Ібраімовій і провідному спеціалісту відділу судової статистики Анастасії Костомановій – за високий професіоналізм, активну участь в реалізації державної правової політики, зміцнення законності, правопорядку та з нагоди відзначення професійного свята – Дня працівників суду.

                         

                                            

За інформацією пресслужби Донецького апеляційного суду

E-mail: press@dna.court.gov.ua