flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Дніпровський апеляційний суд

Заступник голови суду пройшов онлайн-підготовку в Національній школі суддів України

16 грудня 2020, 15:33

14-16 грудня 2020 року Національною школою суддів України проведено підготовку голів Касаційних судів у складі Верховного Суду, Вищого антикорупційного суду та Апеляційної палати Вищого антикорупційного суду, голів та заступників голів апеляційних судів з метою підтримання кваліфікації.

Участь в навчальному заході взяв заступник голови суду м. Бахмут Андрій Гапонов.

Під час підготовки слухачі розглянули питання оптимізації адміністрування в суді, реальний стан та етапи впровадження електронного правосуддя, проблеми юридичної оцінки девіацій в сфері правосуддя, основ національної безпеки в судах.

У ході заходу висвітлено проблемні питання дисциплінарної відповідальності судді та суддівське самоврядування в контексті вирішення проблем правосуддя, відповідальність   за   корупційні   правопорушення   та правопорушення, пов’язані з корупцією. Водночас приділили увагу психологічним особливостям профілактики професійного вигорання суддів.

Обговорили верховенство права при здійсненні правосуддя, висновки Консультативної ради європейських суддів (КРЄС), а також поточний стан фінансування судів та проблеми бюджету для судової системи на 2021 рік.

За результатами навчання судді отримали сертифікати Національної школи суддів України.

 


За інформацією пресслужби Донецького апеляційного суду 

E-mail: press@dna.court.gov.ua