flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Дніпровський апеляційний суд

Заступник голови суду та секретар судової палати взяли участь у круглому столі з питання ставлення громадян до судової влади

21 грудня 2020, 12:54

18 грудня 2020 року в онлайн-режимі проведено презентацію Звіту за результатами дослідження «Ставлення громадян України до судової системи» та Висновку № 23 Консультативної ради європейських суддів «Роль асоціацій суддів у підтримці незалежності суддів».

Участь у заході взяли заступник голови суду Андрій Гапонов та секретар судової палати з розгляду цивільних справ Ольга Пономарьова.

Під час презентації учасники обговорили результати дослідження щодо ставлення громадян України та учасників судових процесів до судової влади, стандарти Ради Європи, обмінялись думками щодо підвищення рівня незалежності суддів та довіри до судової влади України, визначили роль асоціацій суддів у підтримці незалежності судів.

 

 

             

Довідково: конференцію проведено Верховним Судом спільно з проєктом Ради Європи «Підтримка впровадженню судової реформи в Україні» та Українським центром економічних та політичних досліджень імені Олександра Разумкова.

 

За інформацією пресслужби Донецького апеляційного суду 

E-mail: press@dna.court.gov.ua