flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Дніпровський апеляційний суд

Колектив Донецького апеляційного суду привітав суддів Ірину Мироненко та Галину Гаврилову з нагоди виходу у відставку

11 січня 2021, 17:31

11 січня 2021 року в приміщенні Донецького апеляційного суду у м. Маріуполі в режимі відеоконференції з частиною Донецького апеляційного суду у м. Бахмуті відбулось урочисте зібрання суддів та начальників структурних підрозділів суду з нагоди виходу у відставку суддів  судової палати з розгляду цивільних справ (м. Маріуполь) Ірини Мироненко та Галини Гаврилової.

Голова суду Олександр Лісовий від імені всього колективу висловив слова подяки за багаторічну роботу, професійну діяльність, яка гідна великої поваги, високий професіоналізм, мудрість та стійкість.  Побажав нових чудових подій у житті, яскравих вражень та здійснення найзаповітніших мрій.

З вітальним словом виступила керівник апарату суду Наталя Місько, яка побажала міцного здоров’я, гармонії у душі, родинного затишку, добра і радості.   

Судді та помічники суддів також приєдналися до привітання колег. 

 

                      

                                                                          

                     

                                                             

                  

Довідково:

Мироненко Ірина Петрівна народилася в 1970 році в с. Яковлівка Ясинуватського р-ну Донецької області, у 1998 році закінчила Донецький інститут економіки та господарського права. У 2002 році здобула освіту у Національній юридичній академії України імені Ярослава Мудрого за спеціальністю «Правознавство».

Стаж роботи на посаді судді – 20 років 2 місяці.

Гаврилова Галина Леонідівна народилася в 1958 році в м. Маріуполь Донецької області, у 1980 році закінчила Харківський юридичний інститут       ім. Ф.Е. Дзержинського за спеціальністю «Правознавство».

Стаж роботи на посаді судді – 20 років.

 

За інформацією пресслужби Донецького апеляційного суду 

E-mail: press@dna.court.gov.ua