flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Дніпровський апеляційний суд

Підозрюваний військовослужбовець залишиться під вартою

12 січня 2021, 16:51

12 січня 2021 року колегія суддів Донецького апеляційного суду залишила без змін ухвалу суду першої інстанції, якою підозрюваному Л. обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 30 днів, до 24 січня 2021 року включно.

Не погодившись з ухвалою Краматорського міського суду Донецької області від 26 грудня 2020 року захисник підозрюваного Л. подав апеляційну скаргу, в якій просив постановити нову ухвалу, якою обрати запобіжний захід, не пов’язаний з триманням під вартою, а саме особисте зобов’язання або особисту поруку.

Колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ та справ про адміністративні правопорушення апеляційну скаргу захисника залишила без задоволення, а ухвалу суду першої інстанції — без змін.

З текстом вказаного судового рішення можливо ознайомитись в Єдиному державному реєстрі судових рішень за номером 234/17300/20.

 

Довідково: громадянин Л. підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 426-1 Кримінального кодексу України (Перевищення військовою службовою особою влади чи службових повноважень).

 

За інформацією пресслужби Донецького апеляційного суду 

E-mail: press@dna.court.gov.ua