flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Дніпровський апеляційний суд

Голова суду взяв участь в онлайн-зустрічі Вищої ради правосуддя з питання забезпечення незалежності суддів в Україні за 2020 рік

05 лютого 2021, 13:10

05 лютого 2021 року голова Донецького апеляційного суду Олександр Лісовий долучився до обговорення проєкту щорічної доповіді Вищої ради правосуддя про стан забезпечення незалежності суддів в Україні за 2020 рік.

В онлайн-режимі учасники висвітлили проблемні питання, пов’язані із забезпеченням авторитету правосуддя та незалежності суддів в Україні у 2020 році, ознайомилися зі структурою проєкту щорічної доповіді та надали пропозиції до представленого документу.

У заході взяли участь представники Верховного Суду, місцевих та апеляційних судів, Державної судової адміністрації України, Ради суддів України, Національної школи суддів України, Служби судової охорони, Офісу Генерального прокурора та представники вищих навчальних закладів.

 

Довідково:

Щорічну доповідь про стан забезпечення незалежності суддів в Україні ВРП готує у співпраці з органами суддівського самоврядування, іншими органами та установами системи правосуддя, громадськими об’єднаннями і оприлюднює на офіційному вебсайті Вищої ради правосуддя та на вебпорталі «Судова влада України».

 

За інформацією пресслужби Донецького апеляційного суду 

E-mail: press@dna.court.gov.ua