flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Дніпровський апеляційний суд

У Донецькому апеляційному суді виявлено випадок захворювання на COVID-19

02 березня 2021, 10:51

Шановні відвідувачі суду!

Станом на 02 березня 2021 року у Донецькому апеляційному суді лабораторно підтверджено випадок захворювання на COVID-19 у судді (м. Бахмут).

В умовах карантину Донецький апеляційний суд продовжує здійснювати правосуддя та піклуватися про безпеку відвідувачів суду, проводиться дезінфекція приміщення, працівниками дотримується масковий режим, при вході до приміщення співробітниками Служби судової охорони здійснюється температурний скринінг працівників та відвідувачів суду.

З інформацією щодо режиму роботи і звернення до суду в період карантинних обмежень можна ознайомитись за посиланням: Інформація про роботу Донецького апеляційного суду в період карантину.

Звертаємо вашу увагу на пункт 4.4 Правил пропуску осіб до адміністративних будівель Донецького апеляційного суду та в'їзду на їх територію транспортних засобів, відповідно до якого заборонений пропуск до будівель суду осіб з ознаками респіраторних захворювань, осіб без вдягнутих засобів індивідуального захисту та осіб, які не є учасниками судових засідань.

Просимо вас бути свідомими, не нехтувати встановленими правилами перебування в суді. Користуйтеся електронними способами звернення та телефонами на сайті.

 

Бажаємо здоров’я!

 

За інформацією пресслужби Донецького апеляційного суду

E-mail: press@dna.court.gov.ua