flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Дніпровський апеляційний суд

Відкладено розгляд справи відносно підозрюваного військовослужбовця

17 березня 2021, 13:50

У провадженні Донецького апеляційного суду знаходиться справа № 234/17300/20 за апеляційною скаргою прокурора на ухвалу слідчого судді Краматорського міського суду Донецької області від 26.02.2021 відносно підозрюваного Л.

Ухвалою продовжено строк застосування запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту із забороною залишати житло з 21-00 години до 07-00 години наступної доби щодо Л., підозрюваного у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 426-1 Кримінального кодексу України (Перевищення військовою службовою особою влади чи службових повноважень).   

Справа призначена до розгляду на 17.03.2021 о 14 год.

У зв’язку з надходженням до суду заяви захисника підозрюваного Л., судове засідання у справі відкладено на 24.03.2021 об 11 год.

Про подальший стан розгляду матеріалів кримінального провадження буде повідомлено додатково.

 

Нагадаємо, відповідно до ухвали слідчого судді на підозрюваного Л. покладені обов’язки, передбачені ч.5 ст.194 КПК України, а саме: прибувати за кожною вимогою до слідчого, прокурора, суду; не відлучатися з місця проживання без дозволу слідчого, прокурора або суду; повідомляти слідчого, прокурора чи суд про зміну свого місця проживання; утримуватися від спілкування з потерпілим та свідками по кримінальному провадженню; здати на зберігання до відповідних органів свій паспорт (паспорти) для виїзду за кордон, інші документи, що дають право на виїзд з України і в’їзд в Україну; носити електронний засіб контролю.

 

За інформацією пресслужби Донецького апеляційного суду

E-mail: press@dna.court.gov.ua