flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Дніпровський апеляційний суд

Донецький апеляційний суд змінив підозрюваному запобіжний захід з особистого зобов’язання на цілодобовий домашній арешт

06 квітня 2021, 19:33

06 квітня 2021 року колегія суддів Донецького апеляційного суду змінила застосований судом першої інстанції запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання стосовно Т. на цілодобовий домашній арешт із застосуванням засобів електронного контролю.

Не погодившись з ухвалою Краматорського міського суду Донецької області від 11 березня 2021 року, прокурор подав апеляційну скаргу та просив постановити нову ухвалу, якою обрати стосовно підозрюваного Т. запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Колегія суддів зробила висновок, що апеляційна скарга підлягає задоволенню частково, і постановила нову ухвалу, якою підозрюваному застосовано цілодобовий домашній арешт з відповідними процесуальними обов’язками.

Довідково: громадянин Т. підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 425 Кримінального кодексу України (Недбале ставлення до військової служби, яке в умовах особливого періоду потягло тяжкі наслідки, а саме загибель військовослужбовців). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до семи років.

 

За інформацією пресслужби Донецького апеляційного суду 

E-mail: press@dna.court.gov.ua