flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Дніпровський апеляційний суд

Відбулось друге засідання регіонального відділення Секретаріату Уповноваженого у справах Європейського суду з прав людини за участю помічника голови суду

20 квітня 2021, 16:16

20 квітня 2021 року помічник голови Донецького апеляційного суду Марія Фоменко взяла участь в онлайн-засіданні регіонального відділення Секретаріату Уповноваженого у справах Європейського суду з прав людини при Східному міжрегіональному управлінні Міністерства юстиції (м. Харків).

Учасники обговорили нагальні задачі стосовно консультування громадян з основних положень Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод, інформування населення про практику Європейського суду, здійснення роз'яснювальної роботи серед посадових осіб місцевих органів виконавчої влади, працівників суду і прокуратури, органів місцевого самоврядування про суть, призначення і зміст Конвенції та практики Європейського суду з прав людини, як джерела права.

Під час заходу члени регіонального відділення затвердили план роботи на 2021 рік та розглянули питання про надання протокольних доручень за результатами засідання.

 

За інформацією пресслужби Донецького апеляційного суду

E-mail: press@dna.court.gov.ua