flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Дніпровський апеляційний суд

Привітання голови суду Олександра Лісового і колективу з виходом у відставку судді Краснощокової Наталії Степанівни

21 квітня 2021, 14:42

Шановна Наталіє Степанівно!

Понад 30 років Ви присвятили суддівській діяльності, забезпечували прийняття неупереджених та справедливих судових рішень. Своєю повсякденною наполегливою працею, порядністю, людяністю та принциповістю Ви заслужили повагу і довіру людей.

Від усього колективу і від себе особисто бажаю Вам міцного здоров’я, злагоди, щастя і добра. Нехай Ваше життя буде насичене яскравими подіями, наповнене любов’ю та родинним затишком!

                                                 

Довідково:

Краснощокова Наталія Степанівна народилася 30 грудня 1963 року у с. Перекіп  Харківської області, у 1987 році закінчила Харківський юридичний інститут імені Ф.Е. Дзержинського за спеціальністю «Правознавство», здобула кваліфікацію юрист.

У 1987 році почала працювати стажистом Петровського районного народного суду міста Донецька, а вже у 1991 році була призначена на посаду судді цього суду. З 1998 по 2001 рік працювала суддею Донецького обласного суду. У 2001-2018 роках здійснювала правосуддя на посаді судді Апеляційного суду Донецької області. З жовтня 2018 року – суддя Донецького апеляційного суду.

Рішенням XVI позачергового з’їзду суддів України від 20 грудня 2018 року Наталію Степанівну обрано членом Вищої ради правосуддя, з березня 2021 року – Секретар Першої Дисциплінарної палати ВРП.

Загальний стаж роботи на посаді судді – 33 роки 4 місяці.

Звільнення Наталії Степанівни з посади судді у відставку не припиняє її повноважень, як члена Вищої ради правосуддя. Строк повноважень до грудня 2022 року.