flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Дніпровський апеляційний суд

Спеціалісти суду поглибили професійний рівень знань

23 квітня 2021, 13:03

19-23 квітня 2021 року регіональним відділенням Національної школи суддів України (м. Харків) проведено онлайн-підготовку з метою підвищення рівня кваліфікації старших секретарів, секретарів, головних і провідних спеціалістів місцевих та апеляційних судів.

У дистанційному режимі удосконалили свої знання головні спеціалісти Донецького апеляційного суду Ірина Давшан і Надія Чудіна, провідні спеціалісти Ганна Збітнєва, Наталія Шкурат, Денис Малишко.

Протягом п’яти днів слухачі вивчали особливості застосування законів України «Про державну службу», «Про звернення громадян», «Про доступ до публічної інформації», розглядали практику застосування антикорупційного законодавства щодо державних службовців органів судової влади, а також уніфіковані рекомендації Вищої ради правосуддя щодо роботи суду в умовах карантину. Водночас обговорили Правила внутрішнього трудового розпорядку і порядок роботи з різними видами інформації.

 

  

 

У процесі лекцій учасники обмінялись досвідом щодо застосування на практиці Інструкції з діловодства в місцевих та апеляційних судах, приділили увагу роботі Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи, а саме модулів  «Електронний суд», «Електронне діловодство» та «Автоматизований розподіл», вимогам до дрес-коду, психологічним та етичним основам судової діяльності та професійній етиці працівників апарату суду. Викладачі надали дієві поради щодо покращення навичок комунікації зі ЗМІ та у соціальних мережах.

За результатами успішної підготовки учасники отримали сертифікати Національної школи суддів України.

 

За інформацією пресслужби Донецького апеляційного суду 

E-mail: press@dna.court.gov.ua