flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Дніпровський апеляційний суд

Ми ділимось теплом і турботою

02 червня 2021, 16:00

Щороку літня пора в Україні починається зі свята, яке нагадує нам про необхідність захищати права маленьких громадян, допомагати їм зростати щасливими, вчитися, займатися улюбленою справою і в майбутньому стати хорошими людьми.

Від імені голови Олександра Лісового колектив Донецького апеляційного суду привітав дітей зі святом.

У м. Маріуполь суддівський корпус та працівники апарату привітали з Днем захисту дітей учнів Маріупольської загальноосвітньої школи-інтернат І-ІІ ступенів № 2 Донецької обласної ради, побажавши дітям міцного здоров’я, радості, любові та турботи.

Колектив частини Донецького апеляційного суду в м. Бахмут спільно зі Спеціалізованою прокуратурою у військовій та оборонній сфері об’єднаних сил та ТУ Служби судової охорони у Донецькій області привітали подарунками дітей та побажали їм міцного здоров’я, веселого настрою, вірних друзів і безперечних успіхів на життєвому шляху.

  

Донецький апеляційний суд вітає всіх дітей зі святом! Дитинство – це найніжніший та найщасливіший час у житті кожної людини. І ми бажаємо кожній дитині міцної сім’ї та всього необхідного для безтурботного дитинства! Нехай дитячі посмішки осяюють нашу планету, всі діти України і світу будуть здорові, нагодовані і під ніжною опікою дорослих. Ми дуже хочемо, щоб вони були щасливі. Діти – наше все!

Бажаємо, щоб кожен день починався з сонячних ранків і наповнювався новими відкриттями та пригодами, яскравими враженнями, і в житті кожного обов’язково сяє зірка, що вкаже шлях до щасливого майбутнього!

  

За інформацією пресслужби Донецького апеляційного суду

E-mail: press@dna.court.gov.ua