flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Дніпровський апеляційний суд

Працівники суду продовжують вдосконалювати професійні знання

10 червня 2021, 14:09

З 07 по 10 червня 2021 року Харківським РВ Національної школи суддів України проведено підготовку начальників і заступників  начальників структурних підрозділів апаратів місцевих та апеляційних судів.

Участь у навчанні взяли начальник відділу планово-фінансової діяльності, обліку та звітності Галина Очкур,  заступник начальника забезпечення судового процесу судової палати з розгляду кримінальних справ та справ про адміністративні правопорушення (м. Бахмут) Елла Сіліна, начальник відділу інформаційних технологій Сергій Космачевський (на фото) та завідувач сектору аналітичної роботи та узагальнення судової практики Дарія Новохатська.

У дистанційному режимі слухачі розглядали практику застосування антикорупційного законодавства щодо державних службовців органів судової влади та порядок роботи в суді з різними видами службової інформації.

 

 

Під час лекцій учасники ознайомилися з організацією роботи кадрового діловодства в судах, порядком ведення службового розслідування та дисциплінарною відповідальністю,  обговорили методику та особливості розробки профілів професійної компетентності посад державної служби в судових органах, порядком складання індивідуальних програм професійного розвитку державних службовців.  

У процесі навчання визначили порядок дій працівників у надзвичайних ситуаціях, обговорили інноваційні форми і методи, спрямовані на ефективне управління відділом суду, психологічні аспекти комунікації начальників і заступників начальників структурних підрозділів в професійній діяльності та особливості організації роботи відділів суду в умовах пандемії.

Також обговорили етичні основи судової діяльності та професійну етику працівників апарату суду, етику спілкування в соціальних мережах, правила поведінки працівника суду та вимоги  до дрес-коду.

За результатами навчання учасники отримали сертифікати Національної школи суддів України.

 

За інформацією пресслужби Донецького апеляційного суду 

E-mail: press@dna.court.gov.ua