flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Дніпровський апеляційний суд

Суддя Донецького апеляційного суду виступила спікером на міжнародній конференції з юридичних наук

10 вересня 2021, 15:39

Суддя судової палати з розгляду кримінальних справ та справ про адміністративні правопорушення Вікторія Смірнова виступила з доповіддю на міжнародній науковій конференції «Причорноморські публічно-правові читання», яка проходить з 10 по 12 вересня 2021 року в с. Коблево Миколаївської області.

Вікторія Володимирівна висвітлила проблеми апеляційного перегляду ухвал суду про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою, про зміну іншого запобіжного заходу на запобіжний захід у виді тримання під вартою, а також про продовження строку тримання під вартою, постановлених під час судового провадження в суді першої інстанції до ухвалення судового рішення по суті.

Упродовж трьох днів учасники обговорюватимуть теорію та історію держави і права, історію політичних і правових учень, конституційне та муніципальне право, фінансове право, інформаційне, адміністративне право і процес. Водночас приділять увагу нормам кримінального, кримінально-виконавчого права та кримінології, морського та міжнародного права.

 

 

За інформацією пресслужби Донецького апеляційного суду

E-mail: press@dna.court.gov.ua