flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Дніпровський апеляційний суд

Вітаємо суддів з виходом у відставку!

15 вересня 2021, 16:31

Три судді Донецького апеляційного суду пішли у відставку. З відставкою Володимира Азевича, Вікторію Папоян та Світлану Савкову сьогодні привітали судді та працівники апарату.

На урочистому зібранні очільник суду Олександр Лісовий від імені всього колективу висловив слова подяки суддям за мудрість, професіоналізм, талант і багаторічну сумлінну суддівську діяльність.

«Вітаю вас та бажаю добра і щастя, сімейного затишку і любові, міцного здоров'я і радості, більше часу проводити з рідними і насолоджуватися життям», - побажав Олександр Олександрович.

Судді приєдналися до привітань колег, з щирістю подякували за спільну роботу і побажали чудового настрою і яскравих вражень.

 

 

                                

                               

       

         

 

                                          

Довідково:

Азевич Володимир Броніславович народився в 1963 році у м. Мар’їнка Донецької області.  У 1990 році закінчив Донецький державний університет за спеціальністю «Правознавство» і отримав кваліфікацію – юрист.

Свою кар’єру Володимир Броніславович починав у 1990 році на посаді адвоката Мар’їнської районної юридичної консультації Донецької обласної колегії адвокатів. З 2002 по 2006 рік працював суддею Мар’їнського районного суду Донецької області, потім з 2006 по 2018 рік - суддею Апеляційного суду Донецької області.          

У відставку пішов з посади секретаря судової палати з розгляду цивільних справ Донецького апеляційного суду (м. Бахмут). Стаж роботи на посаді судді – 24 роки 5 місяців. 

 

                                                       

Папоян Вікторія Вікторівна народилася у 1974 році в м. Донецьку. У 1998 році закінчила Національну юридичну академію України імені Ярослава Мудрого,  за спеціальністю «Правознавство», отримала кваліфікацію – юрист.

Вікторія Вікторівна з 1998 року обіймала посаду головного юрисконсульта головного управління освіти Донецької облдержадміністрації. З 2000 по 2002 рік - адвокат Донецької міської колегії адвокатів. З 2002 по 2007 рік Папоян В.В. здійснювала правосуддя у Селидівському міському суді Донецької області, у подальшому з 2007 по 2018 рік – в Апеляційному суді Донецької області.                

У відставку пішла з посади судді судової палати з розгляду цивільних справ Донецького апеляційного суду (м. Бахмут). Стаж роботи на посаді судді – 21 рік 09 місяців.

                                                      

Савкова Світлана Володимирівна народилася у 1966 році в с. Близнюки Харківської області. Закінчила у 1988 році Харківський юридичний інститут ім. Ф.Е. Дзержинського  за спеціальністю «Правознавство», отримала кваліфікацію – юрист.

Трудовий шлях Світлана Володимирівна розпочала у 1988 році адвокатом Донецької обласної колегії адвокатів. У 1999-2011 роках була суддею, заступником голови Сніжнянського міського суду Донецької області, а згодом з 2011 по 2018 рік - суддею Апеляційного суду Донецької області.

У відставку пішла з посади секретаря судової палати з розгляду кримінальних справ та справ про адміністративні правопорушення Донецького апеляційного суду (м. Бахмут). Стаж роботи на посаді судді - 26 років 7 місяців.

                                                     

За інформацією пресслужби Донецького апеляційного суду

E-mail: press@dna.court.gov.ua