flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Дніпровський апеляційний суд

Голова суду та колектив привітали Ткаченко Тетяну Борисівну з виходом у відставку

22 вересня 2021, 17:20

22 вересня 2021 року судді та працівники апарату Донецького апеляційного суду привітали суддю Ткаченко Тетяну Борисівну з виходом у відставку.

Очільник суду Олександр Лісовий подякував Тетяні Борисівні за мудрість, людяність, досвід, принциповість, за те, що віддала судочинству багато сил і знань. Побажав міцного здоров’я, родинного затишку, радісних подій, нових захоплень та здійснення мрій.

Усі колеги долучилися до привітань, з щирістю побажали наснаги,  реалізації задумів і щастя, подякували за можливість працювати з професіоналом своєї справи, прекрасною людиною і чарівною жінкою!

 

 

 

 

 

Довідково:

Ткаченко Тетяна Борисівна народилася у 1960 році у м. Маріуполі Донецької області. У 1986 році закінчила Харківський юридичний інститут імені Ф.Е. Дзержинського за спеціальністю «Правознавство» і отримала кваліфікацію – юрист.

До суддівства з 1986 по 2000 рік працювала адвокатом Донецької обласної колегії адвокатів, пізніше  з 2000 по 2002 рік – начальником відділу захисту прав трудящих і власності юридичного управління Маріупольського металургійного комбінату ім. Ілліча.

З 2002 по 2009  роки обіймала посаду судді Іллічівського районного суду м. Маріуполя Донецької області, а у 2009 була призначена на посаду судді Апеляційного суду Донецької області. З жовтня 2018 року – суддя Донецького апеляційного суду.

Суддівській діяльності Тетяна Борисівна присвятила 23 роки 11 місяців.

 

 За інформацією пресслужби Донецького апеляційного суду

E-mail: press@dna.court.gov.ua