flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Дніпровський апеляційний суд

Бухгалтери суду підвищили професійну кваліфікацію

11 листопада 2021, 16:00

На цьому тижні працівники відділу планово-фінансової діяльності, обліку та звітності Донецького апеляційного суду Софія Конак, Євгенія Персик і Оксана Чуйко пройшли онлайн-підготовку НШСУ для працівників, відповідальних за бухгалтерський облік, апеляційних судів, Вищого антикорупційного суду та Верховного Суду.

З 8 по 11 листопада слухачі розглядали теми, що стосуються питань трудової та виконавської дисципліни, професійної етики і психології діяльності працівників апаратів судів.

На лекціях розглянули заходи детінізації економіки, особливості планування та проведення процедур закупівель, спрощених закупівель відповідно до Закону України «Про публічні закупівлі», також особливості управління об’єктами державної власності та оцінку ефективності використання бюджетних коштів на забезпечення здійснення правосуддя під час проведення перевірок  контролюючими органами.

Водночас обговорили актуальні проблеми бухгалтерського обліку бюджетної установи і аспекти прийняття фінансової та бюджетної звітності від розпорядників та одержувачів бюджетних коштів державного бюджету.

 

                                                                           

                                       

 

За результатами успішного навчання учасники отримали сертифікати НШСУ.

 

За інформацією пресслужби Донецького апеляційного суду 

E-mail: press@dna.court.gov.ua