flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Дніпровський апеляційний суд

Працівники суду покращили професійні знання

26 листопада 2021, 15:44

З 22 по 26 листопада працівники Донецького апеляційного суду дистанційно підвищували кваліфікацію у Харківському РВ Національної школи суддів України.

Помічник голови суду Марія Фоменко, помічник заступника голови суду Оксана Айнагоз, помічники суддів Світлана Остроух, Катерина Ткаченко, Олена Мазная (на фото) і завідувач сектору аналітичної роботи та узагальнення судової практики Дарія Новохатська на цьому тижні ознайомились з порядком роботи з електронними документами у діловодстві, обговорили професійну етику працівників апарату суду, етику спілкування в соціальних мережах, правила поведінки працівника суду, вимоги  до дрес-коду та удосконалили культуру професійного мовлення юриста.

Під час підготовки слухачі розглянули проблемні питання розгляду справ про поділ майна подружжя, особливості розгляду справ про адміністративні правопорушення, питання обчислення процесуальних строків, строків позовної давності, доказів і доказування у кримінальному судочинстві та електронних доказів. Також звернули увагу на окремі аспекти Кримінального кодексу України, пов’язані з повторністю, сукупністю і рецидивами  кримінальних правопорушень, звільнення від покарання та його відбування.

 

 

За результатами навчання учасники отримали сертифікати Національної школи суддів України.

 

За інформацією пресслужби Донецького апеляційного суду

Сторінка суду у Facebook