flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Дніпровський апеляційний суд

З Днем працівників суду!

15 грудня 2021, 13:05

15 грудня судова влада святкує професійне свято – День працівників суду. З цієї нагоди сьогодні в Донецькому апеляційному суді відбулись урочисті збори.

Зі святом колектив привітали заступники голови суду Андрій Гапонов і Ростіслав Гєрцик. Побажали суддям і працівникам апарату здоров’я, сімейного затишку, гарного настрою, наснаги і успіхів. Керівник апарату Наталя Місько приєдналася до побажань і подякувала колегам за професіоналізм, сумлінну роботу і самовідданість.

До привітань приєдналося керівництво Головного управління Національної поліції  в Донецькій області. Заступники начальника ГУ Сергій Беседа і начальник кримінальної поліції Артем Кисько побажали працівникам Донецького апеляційного суду наснаги, удачі і благополуччя.

З нагоди професійного свята відзначено суддів у відставці і працівників апарату.

Нагрудним знаком «Відзнака Вищої ради правосуддя» за значний особистий внесок у діяльність і розвиток судової влади України нагороджено суддю у відставці Тетяну Ткаченко, почесною відзнакою Верховного Суду за значний особистий внесок у розвиток судочинства й судоустрою – суддю у відставці Анатолія Яременка.

За сумлінну та бездоганну працю оголошено Подяку Верховного Суду помічнику судді Софії Артамоновій.

Державна судова адміністрація України нагородила за сумлінну та бездоганну працю, досягнення в професійній діяльності заохочувальною відзнакою нагрудним знаком «Знак пошани» – начальника відділу управління персоналом Світлану Говорову, відзначила подякою головного спеціаліста відділу Євгенію Холодову та  головного спеціаліста відділу документообігу Олесю Осипчук.

За високий професіоналізм і особистий внесок у розвиток судової влади Рада суддів України нагородила Почесною грамотою начальника відділу по взаємодії зі ЗМІ Аліну Борисенко, оголосила Подяку помічнику судді Євгенії Берліній і заступнику начальника відділу управління майном Наталі Ромашко.

Донецька обласна державна адміністрація висловила Подяку головному спеціалісту відділу управління майном Ірині Давшан, головному спеціалісту відділу по взаємодії зі ЗМІ Аліні Токар, помічнику судді Олені Яблучанській – за активну участь в реалізації державної правової політики.

За сумлінне виконання службових обов’язків подяками голови Донецького апеляційного суду нагороджені секретарі судового засідання Марк Марченко, Кароліна Целовальник і Яна Ротар, завідувач господарством Вероніка Корніясова, прибиральниці службових приміщень Інна Глинська і Ольга Сорока, робітник Володимир Линник і прибиральник території Анатолій Орел.

 

 

 

 

  

Вітаємо колег!

 

За інформацією пресслужби Донецького апеляційного суду

Сторінка суду у Facebook