flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Дніпровський апеляційний суд

Чужих дітей не буває

23 грудня 2021, 15:22

Колектив Донецького апеляційного суду завжди намагається робити добро для  дітей, тому що чужих дітей не буває. І цього разу напередодні Нового року представники суду завітали до Центру опіки № 1 у м. Маріуполі, де виховують діточок віком від 2-х місяців до повноліття.

На святковому концерті, який підготували дітки, були присутні суддя судової палати з розгляду цивільних справ Тетяна Биліна, суддя у відставці Світлана Попова та начальник відділу по взаємодії зі ЗМІ Аліна Борисенко. Зустріч з дітьми пройшла дуже тепло і щиро.

Від імені керівництва і працівників суду колеги привітали дітей з прийдешніми Новим роком і Різдвом, передали їм подарунки і побажали віри в дива, приємних подій і гарного настрою. Адже і дорослі, і діти повинні вірити в диво і воно обов’язково здійсниться!

Вдячні високопрофесійному персоналу Центру опіки, які за конструктивного сприяння Маріупольської міської ради досягли значних результатів у вихованні дітей, що потребують душевного тепла та щиросердної турботи усіх причетних до їх виховання.

 

 

 

 

 

 

За інформацією пресслужби Донецького апеляційного суду

Сторінка суду у Facebook