flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Дніпровський апеляційний суд

Спеціаліст з інформаційних технологій підвищив професійний рівень

23 грудня 2021, 16:30

З 20 по 23 грудня 2021 року головний спеціаліст відділу інформаційних технологій Роман Соболєв здобував нові знання з інформаційно-технічного забезпечення судів.

Слухачі розглядали аспекти реалізації ІТ-політики у судах, упровадження інновацій, диджиталізацію та реінжиніринг управлінських процесів, обговорювали оптимізацію навантаження контакт-центрів судів, роботу з чатами й чат-ботами, адміністрування і модерацію сторінок суду у соціальних мережах.

У процесі навчання вивчали засади використання автоматизованої системи документообігу суду, а саме роботу з програмою КП «Д-3» та модулями ЄСІТС, організацію роботи з програмою «EasyCon», з ЄДРСР, форми контролю за направленням рішень до реєстру і роботи з електронною справою. Також викладачі звернули увагу на важливість упровадження елементів електронного доступу для поліпшення комунікації суду з громадянами, створення умов для надання послуг громадянам в режимі реального часу та надали рекомендації щодо діяльності суду в надзвичайних ситуаціях.


За результатами успішного навчання працівники отримали сертифікати НШСУ.

За інформацією пресслужби Донецького апеляційного суду


Сторінка суду у Facebook