flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Дніпровський апеляційний суд

Донецький апеляційний суд відвідав Голова Верховного Суду

10 лютого 2022, 16:14

Сьогодні до Донецького апеляційного суду у м. Маріуполь з робочим візитом завітали Голова Верховного Суду Всеволод Князєв та судді Касаційного цивільного суду Євген Петров і Ольга Ступак.

Очільник Донецького апеляційного суду Олександр Лісовий із задоволенням  показав гостям приміщення та познайомив з колективом суду. Під час зібрання з суддями та працівниками апарату, яке відбулось в режимі відеоконференції з частиною Донецького апеляційного суду у м. Бахмут, Всеволод Сергійович привітав колектив і сказав, що розуміє складність роботи в цьому регіоні та наголосив, що Донецький апеляційний суд справляє дуже приємне враження.

«Це моя перша поїздка на посаді Голови Верховного Суду до апеляційного суду, тому що розумію, що таких складних умов роботи в жодному апеляційному суді немає», - зазначив Голова Верховного суду.

Розмовляли про непросту кадрову ситуацію, єдність судової практики, законодавчі зміни, проблеми фінансування і належного рівня заробітної плати працівників апарату суду. Водночас Всеволод Сергійович відмітив високий рівень якості розгляду справ Донецьким апеляційним судом і низький відсоток скасованих рішень.

Судді ставили питання очільникові Верховного Суду і отримували на них відповіді. Всеволод Сергійович наголосив, що завжди відкритий для комунікації і пообіцяв висвітлювати та вирішувати проблеми судової влади.

 

 

За інформацією пресслужби Донецького апеляційного суду

Сторінка суду у Facebook