flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Дніпровський апеляційний суд

Очільник суду взяв участь у відкритті суду в Авдіївці

14 лютого 2022, 09:35

11 лютого 2022 року голова Донецького апеляційного суду Олександр Лісовий взяв участь в урочистому відкритті Авдіївського міського суду Донецької області. Суд в Авдіївці не працював майже 8 років у зв’язку із бойовими діями на Сході країни.

На заході були присутні Голова Верховного Суду Всеволод Князєв, судді Верховного Суду, Голова Служби судової охорони Валерій Бондар, представники поліції Донеччини, прокуратури області, Ради суддів України, ДСА України, ТУ ДСА України в Донецькій області.

«Сьогодні ми присутні дійсно при історичній події. Нарешті відновлено правосуддя в Авдіївському суді. Це велика заслуга і Ради суддів України, і керівництва Донецького апеляційного суду, ТУ ДСА в Донецькій області, Донецької військово-цивільної адміністрації», - відзначив Всеволод Князєв.

Нагадаємо, що Розпорядженням Голови Верховного Суду Всеволода Князєва з 20 січня 2022 року відновлено роботу Авдіївського міського суду та з 11 лютого 2022 року буде здійснюватися розгляд справ (проваджень), підсудних цьому суду.

 

За інформацією пресслужби Донецького апеляційного суду

Сторінка суду у Facebook