flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Дніпровський апеляційний суд

Вічна пам'ять голові Донецького апеляційного суду Олександру Олександровичу Лісовому

27 квітня 2022, 13:47
Сьогодні на 63 році життя перестало битися серце чудової людини, найкращого керівника – голови Донецького апеляційного суду Олександра Олександровича Лісового.
 
Олександр Олександрович народився 23.04.1960 року у Черкаській області. Свою суддівську кар’єру почав у 1987 році на посаді судді Пролетарського районного народного суду м. Донецька, йому тільки виповнилось 27 років. З 1996 року по 2015 рік працював суддею Донецького обласного суду. У 2015 році був обраний заступником голови Апеляційного суду Донецької області, а у 2017 – головою цього ж суду. У 2018 і 2021 роках двічі обирався головою Донецького апеляційного суду. 35 років і 8 місяців Олександр Олександрович пропрацював суддею.
 
Олександр Олександрович мужньо боровся з хворобою.
 
Весь колектив суду не може повірити в це. Це горе для нас всіх. Ми залишились без рідної людини, без керівника, який любив кожного колегу, як найкращого друга.
 
Це велика втрата для його родини, всієї судової системи, для кожного, хто особисто знав Олександра Олександровича. Словами неможливо передати весь сум і біль нашої втрати.
 
Ми завжди пам’ятатимемо Олександра Олександровича. Все, чого він нас навчив. Його людяність, життєрадісність, волю до життя, уважність, професійні якості і неймовірне почуття гумору.
 
Царство небесне, світла та вічна пам’ять …