flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Дніпровський апеляційний суд

Суддя Донецького апеляційного суду підвищила кваліфікацію

20 вересня 2019, 08:56

13-20 вересня 2019 року в місті Києві відбулось навчання з курсу «Боротьба з легалізацією (відмиванням) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванням тероризму та фінансуванням розповсюдження зброї масового знищення», організоване Державним закладом післядипломної освіти «Академія фінансового моніторингу».

Від Донецького апеляційного суду участь у заході взяла суддя судової палати з розгляду кримінальних справ та справ про адміністративні правопорушення Анжеліка Преснякова.

Під час навчання учасники вивчали спеціалізоване законодавство з вказаної тематики, розглянули систему та суб’єкти фінансового моніторингу в Україні, правове регулювання їх діяльності та особливості здійснення ними фінансового моніторингу.

 

Слухачам розповіли про управління ризиками щодо відмивання доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансування тероризму та фінансування розповсюдження зброї масового знищення, правові основи діяльності правоохоронних органів щодо запобігання вказаним злочинам.

Також було розглянуто практику судів України, міжнародні стандарти та міжнародне співробітництво у цій сфері.

Під час курсу учасники виконували практичні завдання, а наприкінці склали іспит, за результатами якого отримали свідоцтво про підвищення кваліфікації.

 

За інформацією прес-служби Донецького апеляційного суду 

E-mail: press@dna.court.gov.ua