flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Дніпровський апеляційний суд

Судді Донецького апеляційного суду пройшли підготовку для підтримання кваліфікації

29 листопада 2019, 14:38

25 – 29 листопада 2019 року в місті Києві відбулась підготовка суддів судових палат у цивільних справах апеляційних судів, організована Національною школою суддів України.

Участь у навчанні взяли судді судових палат з розгляду цивільних справ у м. Бахмут та у м. Маріуполь Донецького апеляційного суду Ірина Кішкіна та Ольга Пономарьова.

Під час навчання учасники звернули увагу на особливості застосування правил Кодексу суддівської етики, Конвенції з прав людини і основоположних свобод та практики Європейського суду з прав людини в цивільному судочинстві.

Водночас судді обговорили актуальні аспекти судового розгляду спорів щодо спадкування, вирішення спорів, що виникають із кредитних, трудових, земельних правовідносин та справ про захист права власності, розглянули важливі питання щодо судової експертизи, доказів і доказування в цивільному процесі, антикорупційного законодавства.

 

Крім того, слухачі поглибили свої знання в новітніх технологіях при здійсненні судочинства, зокрема, в питаннях застосування інформаційних технологій при розгляді цивільних справ та вчиненні процесуальних дій через засоби електронного зв'язку.

За результатами навчання судді отримали відповідні сертифікати Національної школи суддів України.

 

Фото

За інформацією прес-служби Донецького апеляційного суду 

E-mail: press@dna.court.gov.ua