flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Дніпровський апеляційний суд

Взято під варту підозрюваного у заподіянні тяжких тілесних ушкоджень

11 грудня 2019, 17:54

11 грудня 2019 року колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ та справ про адміністративні правопорушення Донецького апеляційного суду розглянула у закритому судовому засіданні апеляційні скарги прокурора Артемівської місцевої прокуратури Донецької області та представника потерпілого на ухвалу слідчого судді Артемівського міськрайонного суду Донецької області від 02 грудня 2019 року про застосування відносно неповнолітнього підозрюваного Б. запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту.

За наслідками судового розгляду апеляційні скарги прокурора та представника потерпілого задоволено, ухвалу суду першої інстанції скасовано та постановлено нову ухвалу, якою до підозрюваного застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою в межах строку досудового розслідування, до 29 січня 2020 року включно без визначення розміру застави.

У судовому засіданні оголошено резолютивну частину ухвали. Повний текст ухвали буде оголошений 16 грудня 2019 року о 15:30 годині в приміщенні Донецького апеляційного суду.

 

За інформацією прес-служби Донецького апеляційного суду 

E-mail: press@dna.court.gov.ua