flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Дніпровський апеляційний суд

Відбулась урочиста нарада з нагоди Дня працівників суду

13 грудня 2019, 12:47

13 грудня 2019 року в Донецькому апеляційному суді у м. Маріуполь в режимі відеоконференції з частиною Донецького апеляційного суду у м. Бахмут   відбулась урочиста нарада з суддями та працівниками апарату суду, присвячена прийдешньому професійному святу – Дню працівників суду.

Голова суду Олександр Лісовий та керівник апарату суду Наталя Місько привітали колектив і побажали всім добра, миру, затишку, наснаги, невичерпної життєвої енергії та родинного благополуччя.

З нагоди професійного свята та за успіхі в роботі працівників суду нагороджено подяками.

Подякою Верховного суду відзначено помічника голови суду Марію Фоменко.

Подяку Ради суддів України за значний вклад у зміцнення авторитету судової влади, високий професіоналізм, особистий внесок у розвиток судової влади, багаторічну сумлінну працю та з нагоди Дня працівників суду оголошено начальнику відділу по взаємодії зі ЗМІ Аліні Борисенко, помічникам суддів Артуру Городовенку та Олександру Сичову, заступнику начальника відділу планово-фінансової діяльності, обліку та звітності Софії Конак, начальнику відділу інформаційних технологій Сергію Космачевському та заступнику начальника відділу управління майном Наталі Ромашко.

            

 

Подякою Державної судової адміністрації України за сумлінну та бездоганну працю, досягнення в професійній діяльності, активну участь у зміцненні стану організаційного забезпечення діяльності судів і з нагоди Дня працівників суду відзначено старшого судового розпорядника відділу служби судових розпорядників Богдана Синіцина та помічника судді Анну Шевченко.

Подяку Донецької обласної державної адміністрації за плідну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у справу здійснення правосуддя та з нагоди відзначення професійного свята – Дня працівників суду висловлено секретарю судового засідання Сергію Ільяшенку, начальнику відділу судової статистики Інні Ковальовій та провідному спеціалісту Денису Малишку.

            

Від голови Донецького апеляційного суду за сумлінну і ефективну працю, високий професіоналізм та з нагоди професійного свята Дня працівників суду   подяку оголошено помічнику судді – Іллі Бондарчуку, начальнику відділу служби судових розпорядників Віктору Баранову, секретарям судового засідання Олені Єфремовій, Юлії Рябцевій, провідному спеціалісту відділу судової статистики Наталії Атаманченко, архіваріусу сектору архіву відділу документообігу та організаційного забезпечення (канцелярія суду) Любові Демченко, прибиральнику службових приміщень Наталі Кушнір, прибиральнику території Анатолію Орлу, робітнику з комплексного обслуговування й ремонту будинків Володимиру Линнику та водію автотранспортних засобів відділу управління майном Максиму Вороніну.

 

Більше фото ТУТ

За інформацією прес-служби Донецького апеляційного суду 

E-mail: press@dna.court.gov.ua