flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Дніпровський апеляційний суд

Відбулись збори суддів Донецького апеляційного суду

06 лютого 2020, 16:45

06 лютого 2020 року  в Донецькому апеляційному суді у м. Бахмуті в режимі відеоконференції з частиною Донецького апеляційного суду у м. Маріуполі відбулись збори суддів.

Під час зборів суддів голова Донецького апеляційного суду Олександр Лісовий, керівник апарату суду Наталя Місько  та начальник відділу планово-фінансової діяльності, обліку та звітності Галина Очкур представили звіти про результати своєї роботи за 2019 рік. Голова суду виступив з доповіддю про стан здійснення правосуддя Донецьким апеляційним судом у 2019 році, також було розглянуто питання про внесення змін до складу житлово-побутової комісії Донецького апеляційного суду.

Секретарі судових палат з розгляду цивільних справ Володимир Азевич (м. Бахмут) та Ольга Пономарьова (м. Маріуполь), а також секретарі судових палат з розгляду кримінальних справ та справ про адміністративні правопорушення Світлана Савкова (м. Бахмут) та Геннадій Гришин (м. Маріуполь) доповіли про причини скасування та зміни судових рішень в касаційному порядку у 2019 році.

 

 

 

Заступники голови суду Андрій Гапонов (м. Бахмут) та Ростіслав Гєрцик (м. Маріуполь) доповіли про стан надання методичної допомоги місцевим судам Донецької області у 2019 році.

 

 

 

Крім того, під час зборів суддів голова житлово-побутової комісії суду Оксана Айнагоз виступила зі звітом про результати діяльності Комісії в 2019 році.

 

  

 

За інформацією прес-служби Донецького апеляційного суду 

E-mail: press@dna.court.gov.ua