flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Дніпровський апеляційний суд

Судді судових палат з розгляду цивільних справ підтримали кваліфікацію

06 березня 2020, 13:48

2–6 березня 2020 року в місті Києві відбулась підготовка суддів судових палат у цивільних справах апеляційних судів, організована Національною школою суддів України.

Участь у підготовці взяли судді судових палат з розгляду цивільних справ Донецького апеляційного суду Олеся Корчиста, Марина Лопатіна і Тетяна Ткаченко.

Під час навчання учасники обговорили проблемні питання застосування норм Цивільного процесуального кодексу України, проаналізували актуальні аспекти застосування заходів відповідальності за порушення грошового зобов’язання, ознайомились із судовою практикою розгляду справ про захист права власності.

Судді обговорили питання судової експертизи у цивільному процесі та долучились до розгляду судової практики застосування норм сімейного права. Актуальною стала тема антикорупційного законодавства та особливостей декларування майна.

Крім того, учасники отримали ефективні та дієві поради щодо запобігання розвитку професійного вигорання та вдосконалили свої знання українського ділового мовлення.

Водночас в межах підготовки судді взяли участь у тренінгах «Деякі питання, що виникають при розгляді справ з кредитних правовідносин» та «Особливості розгляду справ, пов’язаних з визнанням правочинів недійсними».

За результатами навчання судді отримали сертифікати Національної школи суддів України.

Фото

 

За інформацією прес-служби Донецького апеляційного суду

E-mail: press@dna.court.gov.ua