flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Дніпровський апеляційний суд

До уваги відвідувачів Донецького апеляційного суду!

16 березня 2020, 11:50

З 12 березня до 3 квітня 2020 року на усій території України відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року № 211 встановлено карантин з метою запобігання поширенню коронавірусу COVID-19.

Шановні учасники судових процесів, звертаємося до вас з проханням користуватися можливістю участі у розгляді судових справ за допомогою відеоконференцзв'язку та утриматися від участі у судових засіданнях, якщо слухання не передбачають вашої обов'язкової присутності.

Також повідомляємо, що тимчасово до 03 квітня 2020 року призупинено особистий прийом громадян в адміністративних будівлях Донецького апеляційного суду у м. Маріуполь та м. Бахмут.

Зауважуємо, що Донецький апеляційний суд продовжить опрацювання письмових та електронних звернень громадян.

Звернутися до суду можна у такий спосіб:

  • поштою за адресами: 84511, м. Бахмут, вул. Свободи, 10;

        87500, м. Маріуполь, пр. Миру, 1а.

        inbox-mar@dna.court.gov.ua;

Актуальна інформація буде розміщуватися на офіційному веб-сайті Донецького апеляційного суду та на сторінці у мережі Facebook.

Донецький апеляційний суд закликає усіх відвідувачів суду з розумінням поставитись до запроваджених превентивних заходів, максимально використовувати електронний формат доступу до судочинства та  утриматися від відвідин суду, якщо у вас наявні ознаки будь-якого вірусного/респіраторного захворювання.

 

За інформацією прес-служби Донецького апеляційного суду

E-mail: press@dna.court.gov.ua