flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Дніпровський апеляційний суд

Працівники апарату суду підвищують кваліфікацію та займаються самоосвітою дистанційно

29 квітня 2020, 12:19

Ураховуючи карантинні заходи в країні, державні службовці Донецького апеляційного суду продовжують підвищувати свою кваліфікацію та проходять дистанційне навчання на різноманітних онлайн-платформах.

Керівник апарату забезпечує підвищення кваліфікації державних службовців суду, створює умови для підвищення ними професійної компетентності. Наталя Місько своїм прикладом надихає працівників на отримання нових знань і компетентне, об'єктивне і неупереджене виконання посадових обов'язків.  

Питання організації підвищення кваліфікації державних службовців регламентовано, зокрема, такими документами:

  • Закон України «Про державну службу».
  • Постанова Кабінету Міністрів України від 06.02.2019 № 106 «Про затвердження Положення про систему професійного навчання державних службовців, голів місцевих державних адміністрацій, їх перших заступників та заступників, посадових осіб місцевого самоврядування та депутатів місцевих рад».
  • Наказ Національного агентства України з питань державної служби від 26.11.2019 № 211-19 «Про затвердження Порядку організації підвищення кваліфікації державних службовців, голів місцевих державних адміністрацій, їх перших заступників та заступників, посадових осіб місцевого самоврядування».
  • Наказ Національного агентства України з питань державної служби від 12.12.2019 № 226-19 «Про затвердження Порядку нарахування кредитів ЄКТС за результатами професійного навчання».

             

Державні службовці суду вдосконалюють свої професійні знання за допомогою таких онлайн-платформ, як Prometheus, Цифрове видавництво MCFR,  Національна онлайн-платформа з цифрової грамотності Дія, навчальний центр Державного підприємства «Інформаційні судові системи», професійна мережа «Феміда», а також за допомогою дистанційних курсів для працівників апаратів судів від Національної школи суддів України.

            

За результатами навчання та оцінювання вивченого матеріалу державні службовці отримують відповідні сертифікати.

                                        

 

За інформацією прес-служби Донецького апеляційного суду 

E-mail: press@dna.court.gov.ua