flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Дніпровський апеляційний суд

Колектив Донецького апеляційного суду щиро вітає суддю Будулуцу Миколу Сафроновича з нагоди виходу у відставку

02 червня 2020, 17:38

02 червня 2020 року в приміщенні Донецького апеляційного суду у м. Бахмуті в режимі відеоконференцзв’язку із частиною Донецького апеляційного суду у м. Маріуполі відбулось урочисте зібрання суддів та апарату суду з нагоди привітання судді Будулуци Миколи Сафроновича з виходом у відставку.

Шановний Миколо Сафроновичу!

Прийміть щирі вітання від колективу Донецького апеляційного суду з нагоди Вашого виходу у відставку!

Ви віддали судочинству багато років, сил і знань, внесли значний вклад у розвиток правосуддя в Україні. Дякуємо Вам за Вашу сумлінну працю, досвід, мудрість, високий професіоналізм, далекоглядність і принциповість!

Щиро бажаємо Вам безмежного людського щастя, міцного здоров’я, незабутніх вражень, життєвих сил, здійснення всіх мрій та сподівань!

Нехай у Вашій родині завжди панують гармонія, радість, злагода і любов!

             

 

             

 

Довідково:

Будулуца Микола Сафронович народився 29 червня 1955 року у м. Димитрові Донецької області, у 1978 році закінчив Київський ордена Леніна державний університет ім. Т.Г. Шевченка за спеціальністю «Правознавство», отримав кваліфікацію юрист.

З 1994 року по 1996 рік – суддя військового суду Донецького гарнізону. З 1996 року по 2001 рік – заступник голови військового суду Донецького гарнізону. У 2001 – 2007 роках – суддя військового місцевого суду Донецької області. У 2007 році був обраний суддею Апеляційного суду Донецької області. З жовтня 2018 року – суддя Донецького апеляційного суду.

Загальний стаж роботи на посаді судді – 26 років 3 місяці.