flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Дніпровський апеляційний суд

Здай кров - врятуй життя! Працівники Донецького апеляційного суду стали донорами крові

15 червня 2020, 12:09

З нагоди Всесвітнього дня донора крові працівники апарату Донецького апеляційного суду у м. Бахмуті та у м. Маріуполі взяли участь у благодійному донорстві.

Таким чином колектив суду власним прикладом демонструє активну життєву позицію, відповідальне ставлення до свого здоров’я та можливість принесення користі людям.

Перед безпосереднім забором крові працівники суду пройшли всі необхідні процедури з обстеження і підготовки, здали необхідні аналізи та отримали результати.

Слово «донор» походить від лат. donare - «дарувати». Люди з тяжкими захворюваннями та травмами постійно потребують допомоги. Обмежувальні заходи в Україні у зв’язку із пандемією COVID-19 зменшили кількість як самих донорів, так і резерви у банках крові. Проте необхідність у донорській крові та її компонентах завжди актуальна.

Працівники Донецького апеляційного суду звертаються з проханням до всіх небайдужих приєднатися до благодійного руху та поділитися своєю кров’ю для того, щоб серце іншої дорослої або поки ще зовсім маленької людини продовжувало битися.

Разом врятуємо більше людських життів!

                                         

       

За інформацією прес-служби Донецького апеляційного суду

E-mail: press@dna.court.gov.ua