flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Дніпровський апеляційний суд

Секретар судової палати Донецького апеляційного суду взяв участь у робочій зустрічі з питань імплементації інституту кримінальних проступків

19 червня 2020, 10:40

18 червня 2020 року в прокуратурі Донецької області відбулась робоча зустріч на тему «Питання забезпечення однакового застосування законів та належної взаємодії процесуальних керівників, дізнавачів та суддів під час запровадження інституту кримінальних проступків».

Участь у круглому столі взяв секретар судової палати з розгляду кримінальних справ та справ про адміністративні правопорушення Донецького апеляційного суду (м. Маріуполь) Геннадій Гришин.

Представники судової влади, прокуратури, Національної поліції, Державної фіскальної служби обговорили важливі питання щодо імплементації інституту кримінальних проступків, проблематику застосування положень Кримінального процесуального кодексу України у ході проведення дізнання щодо кримінальних проступків.

Геннадій Анатолійович виступив з доповіддю щодо застосування змін до законодавства при досудовому розслідуванні та дізнанні, розгляді проваджень щодо кримінальних проступків у суді, відповів на запитання прокурорів та працівників поліції по проблемним питанням реалізації нового кримінального та кримінального процесуального законодавства.

            

 

Фото

 

За інформацією прес-служби Донецького апеляційного суду

E-mail: press@dna.court.gov.ua