flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Дніпровський апеляційний суд

Голова суду Лісовий Олександр Олександрович разом з колективом привітали суддю Соломаху Людмилу Іванівну з виходом у відставку

24 червня 2020, 17:47

24 червня 2020 року в приміщенні Донецького апеляційного суду у м. Бахмуті в режимі відеоконференцзв’язку із частиною Донецького апеляційного суду у м. Маріуполі відбулось зібрання суддів та апарату суду з нагоди привітання судді Соломахи Людмили Іванівни з виходом у відставку.

Голова суду Лісовий Олександр Олександрович від імені колективу подякував колезі за багаторічну та сумлінну працю, творчий підхід до вирішення кожного питання і побажав успіхів у реалізації мрій, задумів та сподівань.

Шановна Людмило Іванівно!

Хай Ваше подальше життя буде щасливим, насиченим добром і благополуччям!

Щиро зичимо Вам родинного затишку й любові, злагоди, міцного здоров'я і радості!

Нехай поруч з Вами завжди будуть дорогі Вам люди, вірні друзі, а кожен день починається з посмішки!

                                                         

 

                                                     

 

                                                   

Довідково:

Соломаха Людмила Іванівна  народилася 03 червня 1961 року у Казахстані, у 1986 році закінчила Всесоюзний юридичний заочний інститут за спеціальністю «Правознавство», отримала кваліфікацію юрист.

З 1993 року по 2005 рік працювала суддею Дружківського міського суду Донецької області. У 2005 – 2018 роках обрана суддею Апеляційного суду Донецької області. З жовтня 2018 року – суддя Донецького апеляційного суду.

Загальний стаж роботи на посаді судді – 27 років 3 місяці.