flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Дніпровський апеляційний суд

У Донецькому апеляційному суді відбулась урочиста нарада з нагоди Дня Конституції України

26 червня 2020, 12:35

26 червня 2020 року напередодні державного свята – Дня Конституції України в Донецькому апеляційному суді у м. Маріуполь в режимі відеоконференцзв’язку із частиною Донецького апеляційного суду у м. Бахмут відбулась урочиста нарада з суддями та працівниками апарату суду.

Голова суду Олександр Лісовий привітав колектив з прийдешнім святом і наголосив на важливості Основного Закону для кожного громадянина і юристів зокрема. Очільник суду зазначив, що День Конституції України – одне з головних свят серед усіх державних.

«Зичу всім родинного щастя, здоров'я, процвітання, благополуччя, стабільності та миру», - побажав Олександр Олександрович.

З вітальним словом до колег звернулася керівник апарату Наталя Місько, яка побажала присутнім добробуту і затишку у родинах, світлого майбутнього, всебічного розвитку на благо країни, бадьорості духу та впевненості у безхмарне конституційне майбутнє України.

Наталя Олександрівна акцентувала увагу на важливості бути вірними цінностям, які проголошені в Основному Законі держави, залишатися чесними і порядними людьми, справжніми професіоналами своєї справи.

Працівники апарату суду з нагоди свята та за сумлінну працю, досягнення у професійній діяльності нагороджені подяками голови Донецького апеляційного суду, Ради суддів України, Державної судової адміністрації України, Верховного Суду, Донецької обласної державної адміністрації.

                                                            

       

              

        

За інформацією прес-служби Донецького апеляційного суду 

E-mail: press@dna.court.gov.ua