flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Дніпровський апеляційний суд

Привітання судді обласного суду Донецької області у відставці Ользі Матвіївні Кисельовій з Днем народження від колективу Донецького апеляційного суду

02 липня 2020, 15:53

Шановна Ольго Матвіївно!

Від колективу Донецького апеляційного суду прийміть щирі вітання

з нагоди Вашого дня народження!

За Вашими плечима славний життєвий шлях, сповнений сумлінної праці, багатолітнього досвіду на посаді судді обласного суду Донецької області.

Від щирого серця бажаємо Вам міцного здоров’я, бадьорості духу, наснаги й життєвих сил! Нехай тепло та затишок родинної оселі надійно захищає Вас від життєвих негараздів і кожен день буде наповнений любовю близьких людей!

 

 

Довідково:

Кисельова Ольга Матвіївна народилась 02 липня 1929 року. У 1951 році закінчила Ташкентський юридичний інститут, після чого працювала стажером слідчого прокуратури. З 1952 року по 1956 рік працювала помічником прокурора. У 1957 році була обрана членом Сталінського обласного суду та у 1965 році була переобрана на цю посаду повторно.

У 1965 році у зв’язку з переведенням чоловіка на нове місце служби була вимушена звільнитись. У період з 1971 по 1994 рік неодноразово обиралась на посаду члена обласного суду Донецької області.