flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Дніпровський апеляційний суд

Відбулись збори суддів Донецького апеляційного суду

07 липня 2020, 18:16

 

07 липня 2020 року у м. Бахмут в режимі відеоконференції з частиною Донецького апеляційного суду у м. Маріуполі відбулись збори суддів.

На початку заходу голова Донецького апеляційного суду Олександр Лісовий від імені всього колективу привітав суддю судової палати з розгляду цивільних справ Олену Біляєву з нагоди виходу у відставку. Очільник суду подякував колезі за сумлінну та самовіддану працю, багатолітній суддівський досвід, високий професіоналізм та витримку, а також побажав щастя, чудових життєвих і творчих ідей, реалізації всіх надій і прагнень.

 

 

 

                       

Під час зборів суддів були розглянуті питання про внесення змін до Положення про збори суддів Донецького апеляційного суду, про затвердження основних складів постійних колегій суддів судової палати з розгляду цивільних справ Донецького апеляційного суду в м. Бахмут та резервних суддів, про внесення змін до Засад використання автоматизованої системи документообігу Донецького апеляційного суду, а також питання про розподіл між суддями та працівниками апарату суду службових жилих приміщень в місті Маріуполь.

Водночас судді розглянули питання про заохочення суддів у відставці та працівників апарату суду.

            

            

            

 

За інформацією прес-служби Донецького апеляційного суду

E-mail: press@dna.court.gov.ua