flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Дніпровський апеляційний суд

Донецький апеляційний суд здійснює заходи для безпечного перебування громадян в приміщеннях суду

20 липня 2020, 10:59

Для працівників суду систематично проводяться інструктажі з охорони праці, у тому числі щодо дотримання особистої гігієни і використання на робочих місцях необхідних засобів індивідуального захисту.

Водночас, повідомляємо про заходи, які здійснюються в Донецькому апеляційному суді задля безпечного перебування в ньому відвідувачів та працівників установи.

  • Перебування в будівлях Донецького апеляційного суду дозволено лише за наявності вдягнутих засобів індивідуального захисту.
  • Кожні 3 години в приміщеннях суду здійснюється вологе прибирання та дезінфекція, в тому числі в залах судових засідань після кожного засідання.
  • У холах, на входах до будівель, у залах судових засідань та конвойних приміщеннях суду встановлено бактерицидні рециркулятори повітря.
  • На входах до приміщень та в залах судових засідань відвідувачі можуть скористатися антисептиками.
  • Працівники апарату суду та судді забезпечені засобами індивідуального захисту (захисні маски, гумові рукавички, антисептики).
  • У випадку встановлення у відвідувачів суду ознак респіраторних захворювань, їх допуск у судові засідання та приміщення суду  обмежується.
  • Разом з тим, на вході до приміщення Донецького апеляційного суду у м. Бахмуті працівниками Служби судової охорони здійснюється температурний скринінг працівників та відвідувачів суду.
  • Припинено всі заходи, не пов’язані з процесуальною діяльністю суду, припинено проведення особистого прийому громадянкерівництвом суду, а також обмежено допуск в судові засідання осіб, які не є учасниками судових засідань.
  • Громадянам роз’яснюється можливість відкладення розгляду справ у зв’язку з карантинними заходами та можливість розгляду справ в режимі відеоконференції.

             

Довідково:

На виконання постанови Кабінету Міністрів України «Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, та етапів послаблення протиепідемічних заходів» від 20 травня 2020 року № 392 (із змінами від 17 червня 2020 року), рішення Ради суддів України від 17 березня 2020 року № 19 та з метою убезпечення населення України від поширення гострих респіраторних захворювань та коронавірусу COVID-19, наказом голови Донецького апеляційного суду від 17 березня 2020 року встановлено особливий режим роботи суду.

 

За інформацією прес-служби Донецького апеляційного суду

E-mail: press@dna.court.gov.ua