flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Дніпровський апеляційний суд

Заступники начальників відділів підвищили свою кваліфікацію

31 липня 2020, 11:52

29–31 липня 2020 року відбулась онлайн-підготовка начальників і заступників начальників структурних підрозділів апаратів місцевих та апеляційних судів, організована Харківським регіональним відділенням Національної школи суддів України.

Участь у навчанні взяли заступник начальника відділу документообігу та організаційного забезпечення (канцелярія суду) Ганна Трушкова, заступник начальника відділу планово-фінансової діяльності, обліку та звітності Софія Конак та заступник начальника відділу забезпечення судового процесу судової палати з розгляду кримінальних справ та справ про адміністративні правопорушення (м. Маріуполь) Катерина Петренко.

Під час підготовки слухачі опанували засоби оптимізації міжособистісних стосунків у колективі, отримали дієві поради щодо запобігання ефекту професійного вигорання та звернули окрему увагу на комунікативну складову роботи начальників структурних підрозділів. Окрему увагу приділили інноваційним формам і методам якісного адміністрування в суді та ролі начальника відділу в адаптації новопризначених працівників і мотивації персоналу.

                      

Учасники розглянули питання щодо особливостей проходження державної служби в судах відповідно до положень Закону України «Про державну службу», обговорили роль керівника структурного підрозділу в управлінні персоналом, міжнародні стандарти антикорупційного законодавства та особливості врегулювання конфлікту інтересів.

Водночас для працівників провели заняття щодо особливостей правопису та підготовки службових і розпорядчих документів і лекції щодо впровадження інформаційно-телекомунікаційної системи «Електронний суд» та використання сучасних технологій (skype-зв’язку, чату, офіційного веб-сайту суду).

За результатами навчання заступники начальників відділів отримали відповідні сертифікати Національної школи суддів України.

 

За інформацією прес-служби Донецького апеляційного суду

E-mail: press@dna.court.gov.ua